ενημερώστε με για τους νέους διαγωνισμούς

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΕΠΟΧΙΚΟΙ

Οι προκηρύξεις που βρίσκονται σε εξέλιξη...

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ  

Την πλήρωση μιας θέσης ειδικευμένου γιατρού του ΕΣΥ επί θητεία προκήρυξε το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Συγκεκριμένα, προκηρύσσεται μία θέση επιμελητή Β' ειδικότητας παθολογίας ή καρδιολογίας ή πνευμονολογίας ή αναισθησιολογίας ή χειρουργικής για τη ΜΕΘ. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη Γραμματεία του Νοσοκομείου, στη Νεάπολη Ξάνθης (ΤΚ67100). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 25413 51160,51151 και 51173.

 

ΔΕΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  

Την κάλυψη δύο θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προκήρυξε η ΔΕΗ ΑΕ προκειμένου να καλύψει ανάγκες υπηρεσιών της στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα Ειδικότερα προκηρύσσονται: μία θέση διοικητικού γραμματέα ΔΕ για την Αλεξανδρούπολη και μία θέση ηλεκτροτεχνικού δικτύου για την Ορεστιάδα Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 27 Μαΐου. Πα περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη, η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dei.gr. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 25510 26244.

 

 ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ  

Την κάλυψη 45 θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προκηρύσσει ο δήμος Πύλου. Ειδικότερα θα καλυφθούν: δύο θέσεις ηλεκτρολόγων ΔΕ, τέσσερις οδηγών αυτοκινήτων ΔΕ, τρεις υδραυλικών ΔΕ, τρεις χειριστών σκαπτικού μηχανήματος JCB ΔΕ, τέσσερις εργατών ύδρευσης αποχέτευσης ΔΕ και 29 εργατών καθαριότητας ΥΕ. Η διάρκεια απασχόλησης του συγκεκριμένου προσωπικού θα είναι οκτώ μήνες Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του δήμου μέχρι αύριο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2723 360231.

ΙΘ' ΕΠΚΑ

Την πλήρωση μιας θέσης επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών έργων επαναπροκήρυξε η 10' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στην Κομοτηνή. Συγκεκριμένα θα καλυφθεί μία θέση αρχιτέκτονα ΠΕ με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και την ανάδειξη μνημείων. Σε περίπτωση που δε βρεθεί ενδιαφερόμενος με τη συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί να προσληφθεί πολιτικός μηχανικός ΠΕ με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων. Η διάρκεια της σύμβασης είναι επτά μήνες με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως το τέλος του έργου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει αύριο. Πληροφορίες αναφέρονται στην προκήρυξη η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.yppo.gr.

 ΛΒ ΕΠΚΑ

Την πλήρωση μιας θέσης ωρομίσθιου τεχνίτη υψηλής εξειδίκευσης ανακοίνωσε η AB' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στην Ηγουμενίτσα Ειδικότερα προκηρύσσεται μία θέση εργατοτεχνίτη ΔΕ. Σε περίπτωση που δε βρεθεί υποψήφιος της συγκεκριμένης ειδικότητας η θέση μπορεί να καλυφθεί και από ειδικευμένο εργάτη ΥΕ Η διάρκεια απασχόλησης είναι 825 ώρες και όχι πέρα από τις 31 Δεκεμβρίου 2011. Περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται στην ανακοίνωση που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.yppo.gr.

 Γ ΕΠΚΑ

Την πλήρωση 53 θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση αρχαιολογικών έργων προκήρυξε η Γ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων. Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι οκτώ μήνες με δυνατότητα παράτασης ή ανανέωσης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Ειδικότερα, θα καλυφθούν: μία θέση τοπογράφου μηχανικού Π Ε με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και την ανάδειξη μνημείων, μία πολιτικού μηχανικού ΠΕ με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων, 14 αρχαιολόγων ΠΕ, δύο συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης TE, δύο τεχνολογικών εφαρμογών με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων TE και 33 ειδικευμένων εργατών ΥΕ. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μέχρι αύριο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ανατρέξουν στην προκήρυξη, η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.yppo.gr.

13η ΕΒΑ

Την πλήρωση 20 θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας επτά μηνών προκήρυξε η 13η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα προκηρύσσονται: μία θέση ημερήσιου φύλακα ΔΕ στο δήμο Ηρακλείου, μία ημερήσιου φύλακα ΔΕ στο δήμο Μαλεβιζίου, μία ημερήσιου φύλακα ΔΕ στο δήμο Μίνωα Πεδιάδας, μία ημερήσιου φύλακα ΔΕ στο δήμο Φαιστού, δύο νυχτοφυλάκων ΔΕ στο δήμο Ηρακλείου, μία καθαριστή ΥΕ στην περιοχή Κριτσά, 10 ημερήσιων φυλάκων ΔΕ στη Σπιναλόγκα μία ημερήσιου φύλακα ΔΕ για την περιοχή Ετιά και δύο καθαριστών ΥΕ για τη Σπιναλόγκα Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει αύριο. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 288484.

 6η ΕΒΑ

Τη κάλυψη μιας θέσης εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προκηρύσσει η 6η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Ειδικότερα θα καλυφθεί μία θέση πολιτικού μηχανικού ΠΕ με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων. Σε περίπτωση που δε βρεθεί υποψήφιος με τη συγκεκριμένη ειδικότητα μπορεί να προσληφθεί μηχανικός δομικών έργων ΤΈ με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων. Το άτομο που θα προσληφθεί θα απασχοληθεί σε εργασίες στο Κάστρο της Πάτρας γι διάστημα τριών μηνών με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως την ολοκλήρωση του έργου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει αύριο. Περισσότερες πληροφορίες αναφέρονται στην προκήρυξη η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.yppo.gr.

 

ΜΛ ΕΠΚΑ

Την πλήρωση 256 θέσεων με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών προκήρυξε Λ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στο νομό Κοζάνης Συγκεκριμένα θα προσληφθούν έξι σχεδιαστές ΔΕ και 250 εργάτες ΥΕ οι οποίοι θα απασχοληθούν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μουσείο Αιανής και σε ανασκαφές στα Λιγνιτωρυχεία Μαυροπηγής Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 24610 98800.

 

ΛΖ ΕΠΚΑ

Την πλήρωση 16 θέσεων με επτάμηνες συμβάσεις εργασίας προκήρυξε η ΛΖ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων που εδρεύει στο νομό Κορινθίας Ειδικότερα θα καλυφθούν: 11 θέσεις ημερήσιων φυλάκων ΔΕ τρεις νυχτοφυλάκων ΔΕ και δύο καθαριστών ΥΕ. Το εν λόγω προσωπικό θα απασχοληθεί σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους που υπάγονται στη ΛΖ' ΕΚΠΑ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 27410 32650.

 

ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Την πλήρωση 118 θέσεων διδακτικού προσωπικού, με ωριαία αποζημίωση, προκηρύσσει η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) που εδρεύει στα Τρίκαλα. Το εν λόγω προσωπικό θα καλύψει ανάγκες της σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2011 2012. Ειδικότερα η κατανομή των θέσεων ανά τμήμα έχει ως εξής: α) 47 θέσεις στο Τμήμα Ακαδημαϊκής Εκπαίδευσης, β) 32 θέσεις στο Τμήμα Τεχνικής Εκπαίδευσης και γ) 39 θέσεις στο Τμήμα Στρατιωτικής Εκπαίδευσης. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά αυτοπροσώπως στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών ή με συστημένη επιστολή μέσω υπηρεσίας των ΕΛΤΑ στη Διεύθυνση: Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών, Τμήμα Προγραμματισμού και Ελέγχου Εκπαίδευσης Στρατόπεδο Καβράκου , οδός Τσιτσάνη, ΤΚ 42100, Τρίκαλα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων εκπνέει στις 10 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 23950 ή 23410 23951, εσωτερικό 161 και 116. Περίληψη της προκήρυξης δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια (11 Μαΐου). Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες αναφέρονται στη σχετική προκήρυξη η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Σχολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.smy.gr.

 

ΠΗΓΗ:ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ 22/5/2011

Τελευταία Ενημέρωση: Πέμπτη 26 Μαίου 2011 15:34

Τα φροντιστήρια μας

ΑΘΗΝΑ
Ακάδημίας 96-100, 7ος όροφος
Τ: 210-3800777
Τ: 210-3302467
E: dbonias@yahoo.gr
Οδηγίες και Χάρτης
Φόρμα Επικοινωνίας
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προξένου Κορομηλά 39
Τ: 2310-280230, 2310-281501
E: bonias_the@yahoo.gr
Οδηγίες και Χάρτης
Φόρμα Επικοινωνίας

Πνευματικά Δικαιώματα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Δ. Μπόνια & Σια Ο.Ε.© 2009 - 2010. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia