Καλωσήρθατε στα Πανεπιστημιακά φροντιστήρια ΜΠΟΝΙΑ

Στόχος μας η Επιτυχία σας!

Τα Πανεπιστημιακά Φροντιστήρια Μπόνια δραστηριοποιούνται στο χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης από το 1997, προετοιμάζοντας με μεγάλη επιτυχία υποψηφίους για την εισαγωγή τους στο Δημόσιο.

Η 25ετή εμπειρία μας επικεντρώνεται στην προετοιμασία και εκπαίδευση για πληθώρα γραπτών διαγωνισμών του Δημοσίου, όπως ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών, Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, Εθνική Σχολή Δικαστών, Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ , ΑΑΔΕ, Τράπεζα Ελλάδος κ.α.   Αποτέλεσμα αυτής της μακρόχρονης πορείας μας είναι οι χιλιάδες επιτυχόντες που με την υποστήριξή μας διορίστηκαν στο Δημόσιο και ξεπερνούν τον αριθμό των 25.000.

Οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι ειδικευμένοι στα αντικείμενά τους και έχουν πολύχρονη εμπειρία στον εκπαιδευτικό χώρο, σε πανελλήνιους μαθητικούς διαγωνισμούς καθώς και ένα πολυάριθμο συγγραφικό έργο με βιβλία που απευθύνονται τόσο σε εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές.

Το φροντιστήριο διαθέτει ευέλικτους τρόπους  δια ζώσης και εξ αποστάσεως διδασκαλίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των μαθητών, διοργανώνοντας ολιγομελή τμήματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις απαιτήσεις των διαγωνισμών που τρέχουν την εκάστοτε χρονική περίοδο.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε

ICON1
25+
Χρόνια εμπειρίας & εξέλιξης
ICON1
87%
Ποσοστό επιτυχίας
ICON1
25.000+
Διορισμένοι επιτυχόντες
ICON1
30+
Εξειδικευμένοι Συνεργάτες
 • Δωρεάν Σημειώσεις για κάθε ενότητα μαθημάτων
  Παρέχουμε δωρεάν σημειώσεις για κάθε διαγωνισμό, σε κάθε ενότητα μαθημάτων και για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία σας.
 • Δοκιμαστικά τα 2 πρώτα μαθήματα
  Σας δίνουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε δοκιμαστικά τα 2 πρώτα μαθήματα που αφορούν το αντικείμενο το ενδιαφέροντός σας, ώστε να διαπιστώσετε αν σας ταιριάζει.
 • Σύγχρονη & Ασύγχρονη εκπαίδευση
  Το φροντιστήριο διαθέτει ευέλικτους τρόπους  δια ζώσης και εξ αποστάσεως διδασκαλίας, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των υποψηφίων
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

Γνωρίστε την ομάδα μας

Επειδή ο σημαντικότερος παράγων επιτυχίας των προγραμμάτων εκπαίδευσης αποτελεί πάντα ο Εκπαιδευτικός από την πρώτη στιγμή επιλέξαμε και συνεχίζουμε να επιλέγουμε διδακτικό προσωπικό με τις υψηλότερες προδιαγραφές σε όλες τις κατηγορίες εκπαίδευσης. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Ελένη Παπαδοπούλου

Lorem Ipsum

Τίτλος Σπουδών

Lorem Ipsum

Διδακτική Εμπειρία

15 Χρόνια

Μαθήματα που διδάσκει

 • Lesson1
 • Lesson2
 • Lesson3
 • Lesson4

Γιάννης Παπαδόπουλος

Lorem Ipsum

Τίτλος Σπουδών

Lorem Ipsum

Διδακτική Εμπειρία

15 Χρόνια

Μαθήματα που διδάσκει

 • Lesson1
 • Lesson2
 • Lesson3
 • Lesson4

Γιάννης Παπαδόπουλος

Lorem Ipsum

Τίτλος Σπουδών

Lorem Ipsum

Διδακτική Εμπειρία

15 Χρόνια

Μαθήματα που διδάσκει

 • Lesson1
 • Lesson2
 • Lesson3
 • Lesson4

Ελένη Παπαδοπούλου

Lorem Ipsum

Τίτλος Σπουδών

Lorem Ipsum

Διδακτική Εμπειρία

15 Χρόνια

Μαθήματα που διδάσκει

 • Lesson1
 • Lesson2
 • Lesson3
 • Lesson4

Τι λένε για μας

Fill 3
Fill 3

Σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας και την συνεργασία.επιτυχουσα στον ΑΣΕΠ 2γ/2022 κ διορισθείσα στους δικαστικούς γραμματείς α εκπαιδευτική σειρά 2023

Αφροδίτη Καραΐσκου

Fill 3
Fill 3

Καταπληκτικό φροντιστήριο με αξιόλογους καθηγητές και  εξυπηρετική γραμματειακή υποστήριξη. Ένα φροντιστήριο εξειδικευμένο, ανθρώπινο, ευέλικτο και μεθοδικό που συνδράμει καθοριστικά στην επιτυχία.

Θάλεια Πολυχρονιάδη

Fill 3
Fill 3

Σπάνια κάνω διαφήμιση, αλλά εδώ θα κάνω εξαίρεση. Γιατί αξίζει. Τα Φροντιστήρια ΜΠΟΝΙΑ εμπιστεύτηκα για προετοιμασία όταν έδωσα εξετάσεις για το Υπουργείο Οικονομικών (2008), το ίδιο και όταν έδωσα για την ΕΣΔΔΑ (2016), όντας ήδη στο Δημόσιο, το ίδιο και όταν έδωσα στις εξετάσεις του νέου κλάδου Επιτελικών Στελεχών, πριν λίγους μήνες. Και τις 3 φορές στέφθηκα με ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Τους συστήνω, και θα τους συστήνω, σταθερά και ανεπιφύλακτα.

Από τους καθηγητές, ξεχωρίζω ιδιαίτερα τους Παύλου & Χατζηαποστόλου (για Οικονομία), Μαυροειδής & Παντουβάκη (για Κράτος), Κεϊσόγλου (για Μαθηματικά). Οι άνθρωποι είναι κορυφές.

Αξίζει να αναφερθώ και στην άοκνη, συνεχή υποστήριξη από το προσωπικό της γραμματείας. Κορίτσια, respect. Σίγουρα δεν χρειάζεται ο κάθε υποψήφιος φροντιστήριο. Αλλά για αυτούς που χρειάζονται βοήθεια με την απέραντη ύλη των εξετάσεων (όπως συνέβη σε μένα), ο Μπόνιας είναι η ασφαλής επιλογή!

Παναγιώτης Τζανετόπουλος

Ρωτήστε τους ειδικούς

Μπορουμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τον στόχο σας. Zητήστε μας να σας ενημερώσουμε.